♡Foundation Routine medium/getinte huid♡


In deze video laat ik mijn foundation routine zien. In mijn Everday Make-Up Routine komt geen foundation voor omdat ik het niet dagelijks gebruik. Eerder wanneer ik een feestje heb of wanneer ik zin heb in een fullface of make-up. Toch wordt er in de reacties vaak gevraagd of ik foundation gebruik en zoja welke dat dan is…

Wat ik heel goed begrijp want met een medium/getinte huid kan het nogal lastig zijn de juiste foundation te vinden. Ik gebruik in dit filmpje mijn favoriet ‘Fit Me 225 Maybelline’ maar gebruik soms ook de ‘BB cream dream fresh medium ook van Maybelline’ & Essence stay Matt in de kleur Sand. Alle 3 matchen heel goed vanwege de gele ondertoon.

Suggesties over video’s zijn altijd welkom❤︎
Neem vooral meerdere kijkjes en vergeet je niet te abonneren x