❤︎ Beauty Tips Appelazijn ❤︎


In dit filmpje deel ik mijn nieuwste holy grail. Ik ben namelijk helemaal in to appelazijn. Wat is dit een wondermiddel zeg! Tijdens mijn zoektocht naar de oplossing voor mijn onrustige huid kwam appelazijn voorbij. Iets waar ik wel vaker over heb gehoord maar op een of andere manier had ik hier nooit echt oren naar.

Hier een aantal voordelen van appelazijn:

1. Appelazijn helpt ouderdomsvlekjes en littekens van bijvoorbeeld acne te verminderen. Dep met een wattenstaafje wat pure appelazijn op de ouderdomsvlekjes of acne littekens voor het slapen gaan. De appelazijn verminderd zo terwijl je slaapt de verkleuring en verminderd zichtbaarheid van de littekens. Het is goed voor je huid.

2. Verminderd roos door na het wassen je haar te spoelen met een appelazijn-water oplossing in de verhouding 1:3. Het kan ook extra glans geven.

3. Het verzacht de pijn en jeuk van muggenbeten.

Dat is nu wel anders dit spul heeft zoveel voordelen voor onder andere huid, haar en meer. Is je interesse gewekt? Klik dan snel op play!