Allereerste Action shoplog


Vandaag mijn eerste echte (mini) shoplog Yayy! Toen ik thuis aankwam moest ik mezelf echt tegenhouden om niet alles uit de verpakking te scheuren.

Dat is namelijk het eerste wat ik doe als ik heb geshopt, verpakkingen weggooien en alles op z’n plek zetten. Dat was dus even wennen voor mij als beginnende beautyblogger. Er moeten namelijk eerst foto’s worden gemaakt. Bloggen is geen hobby of gewoon beroep het gaat verder dan dat. Je past er je levenstijl voor aan en de meeste van ons doen het graag.

Oké nu terug naar de shoplog. Ik ga tegenwoordig minimaal 1x per week naar de Action voor kattenvoer. Mijn kleine dondersteen is namelijk dol op de Freija pate. En ik vind het natuurlijk ook niet erg om iedere week ff naar de action te moeten hehe :).  Ook de Freija en Kitekat brokjes zijn in de smaak gevallen bij Diva lief. Deze pak ik dan ook standaard mee tijdens het shoppen in de action.

  • De pate kost                      €0,21
  • Freija kattenbrokken kost €1,69
  • Kitekat katenbrokjes kost €0,79

Ik woon nog niet heel lang op mezelf. Beetje bij beetje verzamel ik mijn huisgerei bijelkaar mede dankzij de action. De plantensproeier is meer dan nodig want plantjes water geven met een bekertje is o zo klungelig.  De Egg timer is voor het koken van eieren echt super handig. Dan de smiley spatel, in de kleur hot pink. Deze kosten alle drie €0,69 per stuk.

Last but not least de beauty spulletjes. Te beginnen met de make-up spiegel de ovale vorm. Wat is dit een juweeltje zeg! Vervolgens heb ik eindelijk de Kate Moss lilabelle mee kunnen nemen, bij andere filialen was het uitverkocht. Lilabelle is een lekker zoet geurtje. Alles waar Kate haar naam aan verbind valt lijkt bij mij in de smaak.

De donkere tube is een Cashmere bronzing cream een soort van vloeibare bronzer die heerlijk ruikt. Als laatst iets wat ik ken uit mijn kindertijd de “twister”. Leuk voor klassieke inwaartse ponytail, of iets wat erop lijkt.

  • Make-up spiegel                  €1,59
  • Kate Moss                           €9,99
  • Cashmere bronzing cream €0,79
  • Twister                                €0,59

Dit was het dan mijn eerste shoplog. Misschien wordt de volgende shoplog wel een video..

Wat vind jij leuker een picture of video shoplog?