Audrey Hepburn look met Maybelline FIT ME


AHLook

Vorige week heb ik het artikel de beste budget concealers geschreven. Uit de reacties blijkt dat veel van m’n lieve lezers benieuwd zijn naar de Maybelline fit me concealer. Daarom heb ik vandaag een look gemaakt met de Fit me concealer en Fit me aniti-shine foundation stick.  Op de bovenstaande foto zie je links de before make-up foto en rechts de after foto met het eindresultaat.

 

Audrey Hepburn look

Ik ben vandaag voor een Audrey Hepburn achtige look gegaan. Ik vind dat je gezicht beter uitkomt met opgestoken haar dan met los haar. Ook ben ik groot fan van oorbellen. Je ziet mij dan ook zelden zonder.

Set van 4 op 11-02-14 om 15.07 #5

Terug naar de concealer. Ik heb concealer op het midden van mijn voorhoofd, de brug van mijn neus en onder mijn ogen aangebracht. Vervolgens heb ik het al deppende met mijn vingers in laten trekken.

Mijn amateuristische camera weet dit niet super goed vast te leggen (lees: beginnende beauty blogger problems) Maar op de bovenstaande foto komt de concealer het meeste tot zijn recht. Wat ik een fijn extraatje van deze concealer vind is dat het een mooie glowy finish heeft.

De Maybelline FIT ME is naar mijn mening een fijne en betaalbare lijn.

Heb jij iets in je stash van de FIT ME lijn?