Beste nude highlighter oogpotlood


Beste nude highlighter oogpotlood

Mijn oog make-up is iets waar ik veel mee experimenteer. Ik heb m’n tijden dat ik iedere dag een zwartlijntje op mijn waterlijn draag. Of ik draag weken achter elkaar een cat-eye. Maar sinds dat ik nude-highlighter-potlood voor de waterlijn ontdekt heb, ben ik hooked.

Ik kan af en toe voor de afwisseling iets anders op doen maar ik kom toch weer terug bij nude oogpotlood op de waterlijn. De frisse blik die een nude oogpotlood creëert.. oeeh whiee prachtig!

beste waterlijn oogpotlood

Vandaag review ik drie nude oogpotloden. Van boven naar onder: Max creamy oogschaduw duo van de Action te zien in de shoplog van gister, Catrice made to stay inside hightlighter, Essence big bright Eyes.

DSC04098

Hier zie je op dezelfde volgorde de swatches van de nude highlighter oogpotloden.

Action creamy oogschaduw nude

Het nude oogpotlood die ik hier op heb is de creamy oogschaduw duo van de action. De kleur van dit potlood is gebroken wit, beige achtig. Het is creamy en glijd easy over je waterlijn. Het is de goedkoopste van de drie maar één van de beste. Wat ook super handig is, is dat de dop tegelijkertijd een puntenslijper is.

Catrice made to stay inside highlighter pen

Hier heb ik Catrice Made to stay inside op mijn waterlijn. De kleur van deze pen is licht/pastel roze. Deze kleur oogt heel natuurlijk. Het aanbrengen gaat lekker soepel. Ik vind voor dit product een pen zoals deze van Catrice, handiger dan een potlood. Je brengt het precies aan wegens het perfecte formaat en je hoeft nooit te slijpen. Deze nude highlighter blijft ook nog eens lang op z’n plek zitten.

waterlijn bright eyes essence

Ik weet niet of je het kan zien maar hier heb ik de Essence big bright eyes op. Het is té subtiel naar mijn idee, je ziet het amper. Als je naar de swatches kijkt zie je dat het nogal vaag oogt. De kleur is moeilijk te zien maar het lijkt op shimmery wit. Ook is het niet echt creamy, hierdoor is het aanbrengen niet echt fijn.

Conclussie:

Zowel het oogschaduw duo en de highlighter pen zijn geweldige nude highlighters voor op de waterlijn. Maar als ik er toch eentje moet kiezen.. kies ik voor die van Catrice omdat het lang op blijft.

Max creamy oogschaduw duo  te koop bij de Action en kost €0,79

Catrice made to stay inside hightlighter te koop bij  o.a kruidvat en kost €2,89

Essence big bright Eyes te koop bij o.a kruidvat en kost €1,99