New in: Cute Cut-out Boots


New In cut.jpgAl een poosje was ik opzoek naar leuke-overal-bijpassende laarsjes. En ik moest ze de hele dag aan kunnen zonder om te creperen van de pijn.

Best een lastig verzoek want de laarsjes die ik omschrijf lieten zich niet zo makkelijk vinden. Maar thank the Lord voor Blogs! Op het blog From Hats to Heels zag ik de leukste cut-out laarsjes.

Deze cut-out trend is bijna aan me voorbij gegaan. Vond het idee wel leuk maar de uitvoering.. mehh minder. De meeste cut-out boots die ik tegenkwam waren mij veelte grof en mannelijk. Maar deze… ahh ik was opslag in love.

cut out.jpg

Het zijn zwarte enkellaarsjes met een blokhak. Met aan de zijkant de cut-outs en daar drie riempjes overheen. Deze riempjes kan je dan naar wens stellen want de band van het riempje bevat stretch.

voor.jpg

De voorkant van de boots is rond. Dit is volgens mij de reden dat ze zo hemels lopen en natuurlijk de brede hak.

cut-out2.jpg

De rits van deze cut-out boots zit aan de achterkant. Wat ik in het begin een beetje lastig vond met dichtmaken. Maar na een dagje dragen is het enkellaarsje wat uitgelopen en zipte ik de rits soepeltjes dicht. Op het lipje is te zien van welk materiaal het laarsje is gemaakt. Het mag dan geen leer zijn maar deze boots zitten en lopen heerlijk.

Ik heb ze al aangehad met een leuke zomers outfit. En ik kan je vertellen, de complimentjes vlogen me om de oren :D