Ootd: Army green Tee, Skater skirt + mesh sneakers


Mesh1

Wat ik het leukste vind aan fashion is het combineren van verschillende stijlen. Een beetje straatstijl met een dosis vrouwelijkheid of lekker sporty met een scheutje high fashion. Vandaag heb ik m’n nieuwe mesh sneaker aan!

Mesh5

Een item waarmee je er goed op los kan combineren. Hier zie je 1 van mijn favoriete outfits voor de warmere dagen. Los vallend shirt, A lijn rokje en sneakers. Girly en comfy de beste combo voor de zomer.

geperforeerde-gympie-zwart-01-600x600

Deze sneakers zijn de ideale middenweg tussen slippers en sneakers. Je hebt namelijk de luchtigheid van slippers en het sportieve van gympen. Mesh is ook echt trendy dit voorjaar. Deze geperforeerde, netstof is te zien in truien, jurken en rokjes.

De Mesh sneakers zijn bij straatstijl te koop klik hier voor meer info.

 

Wat is jouw favoriete zomer outfit?