Calvin Klein splendid color nagellak


Calvin Klein nagellak

Het is vandaag al 1 februari. En als je de weersvoorspelling mag geloven is de winter ook alweer voorbij. Spring here we come! Sorta, kinda dan :) . Als ik aan de lente denk, denk ik aan lieve pastelkleurtje of aan hele felle kleurtjes.

Vandaag heb ik een fel kleurtje op mijn nagels gelakt. De Calvin Klein Salmon splendid color. Ik wist niet eens dat Calvin klein nagellak in hun assortiment heeft. Wat blijkt Calvin Klein heeft zelfs een hele cosmetica lijn .

Ze hebben de kleur de naam Salmon gegeven maar volgens mij is het niet echt een zalm achtig kleurtje. De kleur zit precies tussen oranje en rood in. Ietsjes anders dan ik in gedachte had toen ik het kocht.

CK salmon nailcolor

Calvin Klein is een bekend merk dus ik had bepaalde verwachtingen van dit lakje. Het eerste wat mij opviel was het kleine kwastje, ik heb liever een grotere kwast. Op de bovenstaande foto heb ik twee lakjes nagellak aangebracht. Gelukkig ging het lakken snel en soepel en droogt de lak super snel.

Al met al is het een fijne nailpolish alleen ben ik niet helemaal weg van de kleur. Maar dat kan aan mij liggen..

Calvin Klein Nagellak is o.a hier te koop

Ben jij bekend met de cosmetica lijn van Calvin Klein?