Caseapp Marble Skin


Marbelskin1

Als ik ergens aan gehecht ben dan is het wel mijn Macbook. Beste koop ever! Werken, bloggen & vermaak ik sjouw deze Macbook air overal met me mee. Doordat ik het zo veelvuldig gebruik zijn krasjes bijna onvermijdelijk, hier moest ik dus een oplossing voor vinden. Eerst dacht ik aan een silicone case maar ik op de een of andere manier ben ik geen type voor een hoesje of case. Mijn iphone draag ik ook altijd zonder iets erom, vraag me niet waarom :)

Maar toen zag ik de marble skins op instagram, super mooi! Niet alleen omdat het ‘in’ is  maar het straalt ook echt luxe uit. In mijn zoektocht ben ik bij Caseapp.nl terecht gekomen. Een leuke site waar je makkelijk en snel een skin of case kan ontwerpen voor jouw device.

Marbelskin2

De skin ofwel grote sticker wordt geleverd in een enveloppe die makkelijk in de brievenbus past. In de enveloppe zit de skin verpakt in transparante folie met een attent volle thank you card.

Marbelskin3

Opplakken is een fluitje van een cent. Je trekt de sticker van het papier af zodat het plak klaar is en brengt deze eenvoudig aan met het apple logo als leidraad. Gladstrijken en voila, je laptop is voorzien van een fancy marble front! Love it.

Ik heb gekozen voor skin design Meer Marmo deze kost €29,- en verzenden is gratis. Voor meer informatie over Caseapp.nl klik hier.

 

Wat voor case of skin heb jij?