Casual Nazomer Oufit


Het is je vast niet ontgaan, de zon schijnt weer! Waar het vorige week zo goed als herfst leek te zijn is het deze week lekker nazomer weer. Wat betekent, dat ik zolang dit zonnige weer aanhoudt ik mijn nieuw geshopte ‘summer outfits’ weer aan kan.

Een witte skinny maakt iedere outfit meteen een zomerse outfit. En voor mijn gevoel heb ik deze heerlijk zittende witte skinny niet vaak genoeg aangehad. De skinny combineer ik met een wit floral bomberjasje en een mint groen shirt. Dit is een ideaal nazomer jasje. Lekker luchtig en makkelijk te combineren met verschillende kleuren.

Bij deze outfit draag ik zilveren accesoires en mijn Nike Roshe Run sneakers. Deze sneaker zijn mijn favs. Ze lopen heerlijk en zijn makkelijk te combineren. Ik heb deze wolkjes veel aangehad deze zomer. Onder zowel jurkjes, rokjes & jeans.