CND Shellac UV Color Coat * Field Fox *


Shellac5 Naast krullen en fashion is er nog iets waar ik mij dagelijks mee bezig houd, NAILS! Eigelijk niet alleen de nagels maar ook de handen. Die kan je toch niet vergeten te verzorgen? Mooi haar, trendy outfit en afgekloven nagels? #fail #waarom #zozonde.

Wie BestYouBeauty al een tijdje volgt weet waarschijnlijk wel dat ik iedere week een ‘nail it sunday’ post plaatste. Iedere week weer een fris lakje op de nagels. Dat rubriekje staat voor nu op een laag pitje. Want ik heb iets nieuws uit uitgeprobeerd en ik ben HOOKED!

Shellac1

CND Shellac is dat nieuws! Shellac is  dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Tegenwoordig is shellac niet meer weg te denken uit nagelsalons en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen denk aan Sally Hansen en Essence ‘gellak’ of ‘gelpolish’ worden genoemd. Deze producten zijn als je het mij vraagt niet te vergelijken met Shellac . Waar dat ‘m precies in zit weet ik niet want de formule van Shellac, dat is nog steeds het best bewaarde geheim..

Shellac3

Het aanbrengen van Shellac gaat heel snel en makkelijk in 5 stappen.

  1. Voorbereiding met Shellac scrub fresh & cuticule away
  2. De Shellac base coat wordt aangebracht 15 sec uitgehard onder de UV lamp
  3. De Shellac Color Coat wordt twee keer aangebracht en uitgehard
  4. De Shellac Top Coat wordt aangebracht
  5. De plak laag wordt verwijderd met 100% alcohol

FF Field Fox

De kleur waar ik voor heb gekozen is de populaire ‘Field Fox’ uit de flora en founa collectie.  Het is een bruin/taupe/beige kleur die op de een of andere manier ook iets weg heeft van oude roze. Deze kleur heeft een mooie koele ondertoon.

Shellac4

 

Op de zijn de nagels 5 dagen ‘oud’. Mijn nagels zien er nog steeds brand new uit, ze zien er zo goed uit dat het bijna nep lijkt. Ik ben super fan van CND Shellac! De kwaliteit is niet te vergelijken met andere gel nagels die ik heb geprobeerd.

Voor hier meer info.

 

Ben jij bekend met CND Shellac?