De beste budget concealer


Concealer

Eén van de make-up producten waar ik niet zonder kan is concealer. De bovenstaande vier heb ik in mijn make-up stash liggen.

De eerste is een allround concealer van Catrice. Die ik om een reden voor mij onbekend amper gebruik. Ik grijp er gewoon niet zo snel naar.

De tweede is de Maybelline Fit me concealer de duurste van de vier. Een fijne vloeibare concealer die ik eerder gebruik wanneer ik me wat zwaarder opmaak. Een prima optie als je opzoek bent naar een goed dekkende concealer.

De derde is mijn fave at the moment! De W7 coverstick met thea three oil, een prachtige creamy concealer.

De laatste maar zeker de niet de minste de Catrice camouflage cream. Deze heb ik tot voor kort het meeste gebruikt.

Concealerswatches

Hierboven zie je de swatches van de 4 concealers.  Van links naar rechts: 1 is het vierde vakje van de  Catrice allround concealer, 2 is de Catrice camouflage cream, 3 is de Fit me conclear, 4 is de W7 coverstick.

W7

Zoals ik al een beetje door heb laten schemeren is de W7 coverstick mijn meeste geliefde concealer at the moment. Niet dat ik de andere concealers niet goed vind want dat zijn ze wel. Maar mijn voorkeur gaat uit naar gebruiksvriendelijk en subtiel.

Heel de tijd met mijn vingers zitten wroeten in een potje of vakje (de Catrice concealers) is toch niet altijd even praktisch (lees: smurrie onder je nagels is messy en verre van cute).

W7 coverstick

De W7 medium deep is de perfecte match voor mij. Het is een tint lichter dan mijn huidskleur dat heel mooi oplicht en camoufleert waar nodig. Het praktische van de W7 is waar ik het meest dol op ben.

De ” lipstick like”  verpakking is ideaal! Je brengt het makkelijk en niet te vergeten snel aan zonder om je handjes vies te maken. Om o.a. deze reden is de W7 coverstick met thea tree oil mijn fave concealer.

De Catrice allround concealer is te koop bij het kruidvat voor   €3,59

De Maybelline Fit me concealer is o.a te koop bij bol.com voor €9,95

De W7 coverstick is o.a. hier te koop voor €2,50

De Catrice camouflage cream is te koop bij kruidvat 2,99

Wat is jouw favoriete concealer?