De ‘gewoon niet’ tag!


Mac&Kim.png

Deze tag heb ik al een paar keer voorbij zien komen. En vandaag waag ik me aan de ‘gewoon niet’ tag. Ik geef mijn ongezouten mening over dingen die ik echt helemaal niks vind..

Eten

Soep! Lust ik echt niet. Vloeibare troep vind ik het. Hoe dikker en hoe meer gevuld des te ranziger. De enige soort soep die ik door me strot krijg is heldere bouillon. Als ik ziek ben :)

Muziek

Heavy metal, black sabath dingen. Nee bah, dat zou echt verboden moeten worden. Eng gedoe!

Kleding

Oehh moeilijk! Hmm ik vind te strakke kleding echt pijnlijk om aan te zien. Alsof de kleding het uitgilt van de pijn. Nee dat kan echt niet. Plastic fantastic kleding, jas, tas schoenen. Fout,fout,fout!

En kleding die totaal niet bij je lijf past. Een croptop met een dikke buik bijvoorbeeld, nee!

Geuren

Ik heb niet zo’n scherpe neus. Ik merk dan ook niet heel snel geurtjes op. Maar uiengeur en kattenpis zijn echt vieze penetrante geuren.

Seizoen

De winter. Zo dat kwam er snel uit. Hoefde ik niet eens echt over na te denken. Ik haat de kou. Ben er niet voor gemaakt zeg ik altijd. M’n haar zit niet, ik word lijk bleek en ik ben stront chagrijnig wegens zon gebrek.

Snoep-achtergronden-hd-snoepgoed-wallpapers-foto.jpg28

Zoetigheid

Van die vieze hartjes snoepies gadsiedarrie of van dat keiharde snoep wat sinterklaas in de decembermaand rond smijt. Ran-zig!

YouTube

Alleen de reclame maar dat kan je ook makkelijk omzeilen met een adblocker.

McDonald’s

Dat ze bestaan. Ik ben jarenlang een ‘ Mikkie D’  verslaafde geweest. Sind een jaartje afgekickt. Maar die reclames van ze om 11 uur s’avonds.. terwijl ik met lekkere trek op de bank zit.. kap daar nou is mee please!!

Personen

Figuren die continue commentaar op een ander hebben terwijl ze het zelf al helemaal niet voor elkaar hebben. Ook misgunners en opdringerige mensen. Oftewel de ‘haters’ en de wannabees. Ik heb liever mensen om me heen die lekker zichzelf zijn.

Bekend person

Ivo Opstelten wat een arrogante kwal is dat. Je zou denken grote lieve teddybeer maar niets is minder waar. In ieder interview weet hij me mateloos te irriteren met die attitude van ‘m!

party-killer-heels

Party

Vroegah, naja paar jaar geleden.. ging ik van donderdag tot zondag stappen. Helemaal los op iedere verhoging die ik maar vinden kon. Yeah I was that girl! Tegenwoordig kan ik me dat totaal niet voorstellen. Ik ben al jaren niet uit geweest en heb er ook totaaal geen behoefte aan. Been there done that. Doe mij maar lekker tafelen in een goed restaurant!

Wat vind jij gewoon niet kunnen?