Een foto zegt meer dan 1000 woorden..


Old cameraVandaag is ‘t eigenlijk de bedoeling om een “best beauty buy” artikel te posten. Maar omdat er de laatste tijd weinig regelmaat zit in het posten van artikelen, vind ik het hoog tijd voor een update..

De reden dat er niet volgens planning wordt gepost is omdat ik niet meer kan met de kwaliteit van mijn camera. Ik mag mezelf al ruim een jaar blogger noemen. En hoewel ik veel heb mogen ervaren en leren is er 1 ding niet veranderd, mijn foto’s. Ik vind het he-le-maaaaal niet meer passen bij Bestyoubeauty.

Ik ben daarom druk bezig met het zoeken naar een geschikte camera voor m’n blog en youtubekanaal. Heb jij enige idee welke camera veel wordt gebruikt en geschikt is voor deze beautyblogger? Laat dan reactie achter hieronder in de comments.

Fijne week beauty’s!

x