Effortlessly cute in ruitjes


Een trend van dit moment is de ruit. De ruiten jas, geruite broek en natuurlijk de schotse ruitjes rok. Wat er vooral tussenuit springt is de ruitjes blouse, welke ik zelf de houthakkers hemd noem. Voor mannen is dit een standaard item in hun kledingkast. Net als de gestreepte sweater, de hoody en t-shirt met print. Eigenlijk had ik dit item ook al in mijn kast hangen, maar dan 20 jaar geleden als klein meisje! Daar pas ik allang niet meer in lol. Het is dus toch waar. Als je lang genoeg wacht komt iedere fashion trend weer voorbij.

De laatste paar seizoenen pikken we wel vaker iets van onze welgeliefde mannen. De boyfriend jeans is een prima voorbeeld. Wat ons waarschijnlijk zo aantrekt aan herenmode is dat het moeiteloos leuk staat. De meeste mannen gooien maar wat bij elkaar, trekken het aan et voilà een stoere outfit is geboren. Bij ons vrouwen gaat het er meestal anders aan toe, heel anders .

Wij combineren graag tot in de puntjes. Het moet allemaal heel goed bij elkaar passen. Een outfit die er van top tot teen uitgedacht uitziet spreekt mij persoonlijk niet zo aan. Ik kan dagen van te voren nadenken over een outfit. Toch ik heb liever niet dat het er ook zo uit ziet. Dat wordt me dan meestal too matchy, te truttig. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak.

Blouse Primark // Jeans Guess // Sleehak Primark

Een strakke jeans met een flanel ruiten blouse en daaronder beige/camel achtige hoge wedges dat is meer mijn stijl. Subtiel sexy outfit die nonchalante zelfvertrouwen uitstraalt. Met deze oufit kan je all out gaan met accessoires. Denk aan een opvallende ketting met een mooi horloge en leuke oorbellen. Voor mij is dit een van mijn favoriete looking good feeling great outfits!

Hoe stel jij jouw leukste outfit samen?