Eindelijk afvallen bodieboost is een lifestyle geen dieet


Vorige week kreeg ik de Bodieboost boeken opgestuurd. Bestaande uit een kookboek en een dagboek. Deze boeken komen goed van pas. Ik ben namelijk een beetje van het padje af als het aankomt op gezond eten en beweging. Dit door de heerlijke decembermaand (eten, eten, eten) maar ook door lui-laksheid van niemand minder dan mezelf.

Vandaag ben ik voor het eerst dit jaar weer gaan sporten. Oef wat zag ik daar tegenop. Maar sporten geeft mij altijd een goed gevoel, erna lol. Ik heb dan ook besloten vanaf vandaag de het Bodieboost regime te volgen. Het regime bestaat uit 12 simpele regels:

Veel van deze regels 1,2,3,4,6,8 paste ik (voor de decembermaand) al dagelijks toe. Wel fijn om te weten dat ik zelf al op de goeie weg zit.

In het kookboek staan 10 week menu’s met boodschappenlijst super handig! Er staan leuke en lekkere maaltijden tussen waar ik zelf niet zo snel op zou komen. Heel fijn om een richtlijn te hebben hoe je dagelijks gezond eten klaarmaakt.

Het handigste aan de Bodieboost methode vind ik het dagboek. Hierin schrijf je je bodie-situatie (gewicht, buikomvang) je bodie-einddoel en hoelang je erover wilt doen. Ik noteer dit al voor mezelf maar vergeet vaak de datum erbij te zetten. Ook raak ik snel de draad kwijt door de verschillende velletjes waar ik dit op schrijf. Nu heb ik alles heel overzichtelijk in één boekje.

Ik ga er als Bodiebooster tegenaan. Het zal niet heel makkelijk worden want dat is het nooit als het op afvallen aankomt. Maar ik heb er wel meer vertrouwen in. De Bodieboost boeken bieden een duidelijke richtlijn waardoor ik minder over het afvallen hoef na te denken en dat voelt nu al prettig aan. Wish me luck!

Het Bodieboost kookboek kost €17,95 en het dagboek kost €4,95 en zijn te koop bij Bol.com

Geloof jij in diëten, zoja welke volg jij?