Eindresultaat: Krullen, knipbeurt & blondering


KKBBYB

Euro’s lichter en vele haartinten lichter, ben ik dan eindelijk tevreden.. zelfs super blij :D met m’n haar(kleur)! Het was nogal een opgave, van donkere krullen naar Goldylocks.

Ik heb uitgebreid mijn beklaag gedaan in dit artikel waar je ook foto’s kan zien van de tussentijdse haarkleur. Ik wil bijdeze iedereen die een reactie heeft achtergelaten enorm bedanken. Jullie hebben me echt door dit ‘haar drama’ heen gesleept!

Ik geef niet op tot dat ik heb wat ik wil. En wat ik wilde is een mooie, natuurlijke blond kleur. Dit heb ik ein-de-lijk weten te bereiken yihaa! Het is niet zo licht als ik in gedachte had maar dit, past echt bij mij.

Set van 4 op 15-03-14 om 15.42 #6

Deze kleur heeft een koelere ondertoon waardoor het veel beter bij huidskleur past. Het zou zo mijn echt haarkleur kunnen zijn. Een beetje nep natuurlijk zeg maar haha.

Set van 4 op 15-03-14 om 15.41 #8

I’m totally feeling my new hair do! Lekker fris en vlot. Het zal de aankomende tijd nog lichter worden (door het wassen en de zon) maar dat hoeft niet perse voor mij. Ik ben meer dan happy met deze kleur.

Mijn haartjes hebben behoorlijk wat doorstaan de afgelopen week. Daarom zal ik ze extra verwennen met verzorgende maskertjes en serums.

Nu lekker zorgeloos wapperen met mijn goude lokken en zien waar blondies al dat fun beleven haha :)

Fijne week xo