Favoriete lipliners


faveLipliners

Liplinners zijn helemaal hot & happening. En niet alleen om de lippen mee te ‘omlijnen’ nee, helemaal invullen het kan allebei. Ik laat mijn 4 favoriete linners van dit moment zien. In de kleur rood, nude/roze & bruin.

BBlip2

De eerste is ook echt een binnenkomer. Het is een matt rode liplinner van perfect touch te koop bij big bazar. Wat ik super fijn vind aan deze liplinner is dat de kleur. Mooi rood, dat mij goed staat. M’n lippen vallen op zonder veel voller te lijken dan ze zijn. Dit is een toppertje maar één die je wel ieder keer moet bijwerken na eten of drinken.

essencerood

Nummer twee is red blush van essence. Een donker rode wijn kleur die een licht glansje heeft. Deze is iets gewaagder dan perfect touch. Het aanbrengen van deze linner is  af en toe lastig. Het glijdt lekker over je lippen maar dat maakt wel dat het niet heel precies kan worden aangebracht.

Bourjious

Enjoleuse is nummer drie. Een roze/nude liplinner van bourjouis. Deze kleur is bijna identiek aan mijn lipkleur ideaal voor een minimale make-up look. De linner blijft een aantal uur goed op je lip zitten en droogt de lippen niet uit.

satin muave

Vier is satin mauve van essence. Speciaal voor dit artikel heb ik mijn lippen er helemaal mee ingevuld, iets wat ik normaal met deze liplinner niet doe. Deze tint is niet helemaal voor mij bedoeld. Mijn lippen zien er grijs en grauw uit. Maar als linner kan ik dit goed hebben met een bijv zacht roze lipstick.

 

Alle linners kosten ongeveer 1 euro behalve die bourjouis die kost rond de 4 euro.

 

Gebruik jij liplinners?