Garnier reinigingsgel voor normaal tot vettige huid


Huidverzorging ik probeer er steeds meer aan te doen. Al dat make-uppen gaat toch op gegeven moment z’n tol eisen. Daarom gebruik ik al een paar maanden iedere dag de Garnier skin naturals reinigingsgel anti-mee-eters.

Als het op m’n gezicht aankomt mag ik niet klagen. Ik heb nooit echt puistjes gehad en ik heb vrij weinig last van onzuiverheden. Maar de t-zone, nee mijn neus dat is een ander verhaal. Des te vaker ik make-up gebruik hoe meer mee-eters, grove poriën en vervelling ontstaat. En dit concerteert zich allemaal op en rondom mijn arm neusje.

Vooral de blackspots oftewel de mee-eters irriteerde me mateloos. Al had ik net een neusstrip gebruikt of zelfs na een behandeling bij de schoonheidsspecialist, zag ik nog steeds zwarte stipjes.

Na een paar weken de Garnier reinigingsgel gebruikt te hebben, begon ik verschil te zien. De mee-eters zijn langzaam maar zeker als sneeuw voor de zon verdwenen! Een product die doet wat het belooft, i love it!

Ook de rest van mijn gezicht is er zachter en gaver van geworden. De scrubkorrels in de gel reinigen de huid grondig zonder dat je huid trekkering aanvoelt. Dagelijks gebruik ik maar een vijfde van de hoeveelheid (hierboven afgebeeld op mijn hand) om mijn gezicht te reinigen, meer is niet nodig.

Ik ben wel van plan om mijn dagelijkse gezichtsreiniging uit te breiden. Naast de Garnier reinigingsgel anti-mee-eters want deze blijf ik zeker gebruiken.

De Garnier skin naturals reinigingsgel anti-mee-eters kost €9,00 en is o.a. hier te koop.

Ben jij bekend met de Skin Naturals lijn van Garnier?