Geel gekleurde nagels fixen


gele nagels

Als je net als mij meestal gelakte nagels hebt dan zal deze ‘issue’ je niet onbekend zijn. Gele gekleurde nagels! Jak, wat ziet dat er smerig uit. Het lijken wel de nagels van iemand die iedere dag sjekkies loopt te draaien. Maar in mijn geval is niets minder waar. De gele gekleurde nagels die je hierboven ziet, zijn enkel en alleen het resultaat vangekleurde nagellak.

Van nature heb ik sterke, lange, witte nagels. Vroeger had ik niet veel met nagellak, een hoogglans lakje was meer dan genoeg. Maar sinds ik blog, heb ik al-tijd gelakte nagels. En aangezien ik geen basecoat/basislak aanbreng voor de gekleurde nagellak, had ik van de een op de andere dag knal gele nagels.

Gelakte nagels waren geen keuze meer maar echte een noodzaak. Want met van die kanarie gele klauwen ga ik de straat niet op. Kijk ik vind cosmetica leuk. Maar ‘t moment dat het veranderd in een must.. gaat het de verkeerde kant op.

Project hoe-krijgt-kim-weer-mooie-witte-nagels ging van start:

– Citroensapbadje

Ik weekte mijn nagels 5 minuten in een badje met warm water en een scheutje citroensap. Vervolgens borstelde ik een nagelborsteltje over mijn nagels. Resultaat: nagels minder geel maar nog steeds niet wit.

– Corrigerende whitner nagellak

Deze speciale lak laat je nagels er optische witter uitzien door special corrigerende kleurstoffen. Resultaat:  met nagellak lijken de nagels wit maar wanneer je deze lak van je nagels afhaalt zijn de nagels nog even geel als ervoor.

– (Glans)Vijl

Het vijlen van de nagels doen we over het algemeen rondom de nagel. Maar om van gele kleur op m’n nagels af te komen probeerde ik de opperlaag (de gele laag) van mijn nagels er voorzichtig af te vijlen. Resultaat: brand new witte nagels, het lukte!! Let wel op dat je dit maximaal 1x per maand doet. Het kan namelijk schadelijk zijn voor je nagelbed.