Haar mooi stijl? ion technologie..de oplossing!


I love curls, dat moge duidelijk zijn. Maar stijl haar vind ik ook gorge! Hoewel ik hitte zoveel mogelijk vermijd, sta ik mezelf op zijn tijd toe om stijl door het leven te gaan. Een week of 2. Ik hou van afwisseling.

Dus dan gaan we aan de slag. Deeptreatment, heat protective, blow-dryen en dan stijlen met de stijltang. En in dat laatste stadium wordt het moeilijk, het haar is nu zo goed als stijl maar
nu wil ik het ook glad en shiny hebben. Stijltang eroverheen en klaar is klara, zou je denken.. toch?

Nou nee. Zodra mijn haartjes 2c/3a in aanraking komen met de stijltang gaat het haar staan. Wordt het statisch en zie ik mijn haar (de schubben) als het ware openstaan. Dit terwijl het juist flowy moet vallen. Het is immers helemaal ontkrult en stijl. Met een kop vol vraagtekens en een rood hoofd laat ik mijn haar dan voor wat het is.

Een uur of 2 later.. mijn haar is glad, shiny en flowy! What the ?! Ik dacht dat ik mijn haar eindelijk begreep. Hoe kan dit? Dat vraag jij je nu waarschijnlijk ook af? I got the answer :D Het ligt aan de combinatie van mijn haar en de stijltang.

Ik heb nu ongeveer een anderhalf jaar de Remington S5505. Wat opzich een goede stijltang is. Maar wat blijkt, het heeft geen ion technologie! Wat veel stijltangen tegenwoordig wel hebben. Maar just my luck ik kies er eentje uit zonder!

Wat zijn ionen hoor ik je nu denken..? Ionen zijn elektrisch geladen deeltjes (moleculen) die geladen zijn. Per persoon verschillen deze. Sommige van ons missen elektronen en andere hebben er teveel. Hierdoor wordt de landing positief of negatief. En zoals ieder deeltje in ons lichaam, moeten ook de ionen in balans zijn.

Hoe doe je dat? Kies voor een een apparaat zoals deze, in mijngeval een stijltang met ion technologie. It’s that simple! “Haarstylers” met deze technologie gebruiken over het algemeen negatieve ionen. Ik ben zelf dus geladen met positieve ionen. Komt het negatieve met het positieve in aanraking dan neutraliseert het. Hello Sleek Straight (pretty) hair!

Raadsel opgelost. Geen uren meer wachten tot dat mijn haar is bijgekomen van de stijltang. Maar meteen mooi, vallend en glanzend stijl haar!

 

Kost het stijlen van je haar teveel moeite? En heb je geen idee waarom?                                                                                                                                    Check dan even de specificaties van jouw stijltang. Waarschijnlijk bevat het geen ionische technologie.