Hit: Jlo is totally back met ‘i luh Ya Papi’ !


Ik ben al sinds mijn tienerjaren een echte jlover. Ik heb al haar films gezien, kan al haar hits woord voor woord meezingen en had een levensgrote JLo poster in m’n kamer hangen. Ik was die hard fan.

Ze gaat al jaren mee maar sinds haar comeback, na de twins ben ik niet niet altijd even blown away by her music to say the least.. Maar toen ik dit nummer hoorde en de clip zag, wist Jennifer Lopez me eigenhandig weer te herinneren waarom ik groot fan van haar was en nog steeds ben!

Haar stijl, attitude hele voorkomen een originele Powervrouw en daar hou ik van. Het nummer is als je het mij vraagt echt een zomerhit. Ik zie me al helemaal zitten… Raampjes naar beneden, zonnebrilletje op en dit nummer blazende in de auto can somebody say SUMMERTIME :D

In het begin van de clip zie je casual Jen in een floral bomberjacket. Ik lieg niet als ik zeg dat ik de afgelopen dagen ‘slightly obsessieve’ aan het zoeken ben naar een cute floral bomberjacket! En dan zit zij daar mooi te zijn in mijn perfecte voorjaarsjasje.. Oh my Jlo :)

In de clip komen Jlo’s meest iconische fashion-momenten zoals haar famous Versace dress voorbij maar dan in een nieuwe jasje gestoken. Ook komen er leuke huidige trends voorbij zoals de denim-on-denim trend en de nieuwe Gucci Gold Plated Aviator Sunglasses.

Ik krijg het nummer nu al niet meer uit m’n hoofd. En bezing mijn vriendje of hij het nou leuk vindt of niet met de lyrics ~ I luh you papi, luh yu luh yu luh yu papi.. yeah thats my Papi hihi ~ ♥

JLo is wat mij betreft terug van weg geweest, wat zeg jij?