In with the new: uitverkoop 2014


December is een dure maand. Beginnende met de versiering, de feestelijke kleding, het eten en last but certainenly not least de cadeautjes! Alles bij elkaar kost bakken vol geld.

Januari is mede hierom een héle lange maand. Alle vreugde van de gezelligheid creëerde een gat in je hand. En in januari doe je er alles aan om dit gat weer te dichten.

Dit is in ieder geval hoe het er bij mij jarenlang aan toeging. Maar 3 jaar geleden ging er bij mij een knop om. Ik merkte namelijk op dat in de maand januari er ongekende sale is! Het begint eind december maar in januari gaat het dak eraf. Sale waarin je de duurste merken voor een appel en een ei op de kop kan tikken. Maar in januari had ik never geld!

Daar moest verandering in komen. Tuurlijk geef ik geld uit aan al het bovenstaande (en niet zo een klein beetje ook) maar ik leg wijselijk maanden van te voren, beetje bij beetje geld opzij voor de januari Sale. Hoe moeilijk het ook is om er vanaf te blijven, tijdens al het inkopen voor de feestdagen.

Ik weet dat ik er geen spijt van krijg als ik na de feestdagen veel dingen op mijn wishlist met 70% korting weet te scoren. Het voelt ook echt als een doelpunt scoren Yasssss!!

Wat ik zoal heb weten te scoren tijdens deze januari sales? Wat dacht je van:
Supertrash enkel boots voor €40,-, Mou hoge laarzen voor nog geen €100,-
Shabbie knie hoge laarzen voor €120,- Guess Jeans voor maar €75,- . Dit zijn een paar van m’n beste koopjes tegen een 70% discount! En over een week begin ik aan mijn januari-sale-marathon 2014 let’s do this!!

Het zijn de duurdere merken, warenhuizen en boetiekjes die in januari de beste deals hebben. Antwerpen is in januari zeker het bezoeken waard voor hun wel bekende Solden. In Londen en New Castle kan je ook terecht wil je er een echt shop festijn van maken. Girls just wanna have fun :)

Heb jij jezelf in de hand tijdens het shoppen?

p.s. nog de beste wensen ♥