Krullend haar Routine + volume trucje!


De meeste vragen die ik krijg op BYB gaan over krullend haar. Dat snap ik helemaal want krullen kunnen ook echt een raadsel zijn. Begrijp me niet verkeerd ieder type haar heeft zo ‘haar’ nukken maar krullen spannen toch wel vaak de kroon.”Geen dag is hetzelfde” een gezegde die vast en zeker door een krullenbol is bedacht haha! Het is echt zo, iedere dag kunnen je krullen weer anders zitten. En hoewel dat voor sommige niet vreselijk klinkt, kan het wel frustrerend zijn.

Gelukkig heb ik een routine gevonden die ervoor zorgt dat ik mijn krullen grotendeels onder controle heb. In dit filmpje laat ik mijn ‘krullend haar routine’ zien. Met 2 producten, mijn vingers als kam en een bepaalde technieken ben ik dagelijks binnen 3 minuten ready-to-go! Ook heb ik een simpel trucje waarmee je binnen een paar seconden 2x zoveel volume hebt!

Benieuwd? Press play en vergeet niet het duimpje omhoog te doen en te abonneren als je nog niet geabonneerd bent.

Hoeveel haarproducten gebruik jij dagelijks?