Look of the day: hoge knot & cat-eye


Concealer&Bronzer

Voor mijn dagelijkse lezers is het niet onbekend dat ik een beetje shape verslaafd ben. Hallo ik ben Kim, en ik ben een shape’aholic haha :D . Ik heb er verschillende artikelen (hoe shape je jouw type neus & simpel shapen met de essence blush brush) over geschreven. En vandaag laat ik er wat meer bij zien.

Op de bovenstaande foto zie je hoe ik concealer en bronzer aanbreng en zo mijn gezicht de gewenste shape geef. Ik lijk net een of andere krijger van een primitief volk haha ik vind het er best geinig uitzien. Meestal breng ik eerst als basis foundation aan. Voor deze look heb ik de concealer en bronzer op mij blote huid aangebracht. Dit kan goed en ziet er natuurlijker uit.

Set van 4 op 24-02-14 om 14.25 #9

Mijn haar draag ik middels een donut in een strakke hoge knot. Op mijn ogen heb ik bronskleurige oogschaduw aangebracht. Daar heb ik eye-liner overheen getrokken en een cat-eye getekend, mijn favoriete eye-liner look.

Set van 4 op 24-02-14 om 14.34 #9

Dit is de complete look. Mijn favoriete statement ketting een lange cardigan en voila mijn look of the day is compleet. Sidenote: mijn wimpers lijken goed te reageren op de l’oreal wimper serum. Ik zal je hier snel over updaten.

Outfit

The full look: Hoge knot, statement ketting, panterprint cardigan, zwarte tanktop, skinny jeans & sleehakjes. Nou niet helemaal full want mijn sleehakjes zie je niet op de foto.. whoopsie daar stond ik niet bij stil bij het maken van de foto’s.

Deze look is mijn ‘go to’ look voor datenight of een verjaardagfeestje.

Wat is jouw go to look?