Look of the day : Sultry Spanish


spanje3

Wat ik graag vaker op Bestyoubeauty wil doen is, look of the day artikelen plaatsen. Mocht je dat natuurlijk leuk vinden..? Maar dat is voor mij niet zo makkelijk. 1 omdat geen statief heb en 2 ik geen goeie ‘selfie’ spiegel bezit. Dus mijn laptop moet dit harde werk verrichten :P . En hoewel mijn macbook redelijke foto’s maakt zijn ze lang niet scherp genoeg maar goed het is roeien met de riemen die ik heb.

Spanje1

Terug naar de outfit. Ik heb vandaag eindelijke mijn ‘Spanish flavoured’ top aan. Aan het begin van de zomer kocht ik deze top maar vond het maar lastig te combineren. Uiteindelijk wist ik een aantal items bij elkaar te zetten en voila we hebben een outfit.

spanje2

Sheer Spaanse top met bolletjes, croptop eronder en highwaisted leather pants met sneakers. Prima te doen met dit weer & ideaal voor een kinderfeestje waar deze outfit voor bedoeld is.

spanje5

Als afsluiter mijn fotd (faceoftheday) niks speciaals aangezien mijn outfit al lekker opvallend is.

Fijne week

x