Lotd: Leather details & Messy bun


ootd1

Het artikel van vandaag is een ‘Look of the day’. Zo af en toe vind ik het leuk om je te laten zien wat m’n stijltje is. Als ik mijn outfit samenstel hanteer ik meestal de 3 kleurenregel.

Ik weet niet of het een officiële ‘fashion regel’ is maar het werkt super voor mij. Kort samengevat houdt de regel in dat je outfit 3 kleuren bevat. Twee kleuren is mij te ‘Plain Jain’ en met meer als 3 kleuren zie ik er gauw uit als een ‘hot mess’.

De kleuren die ik vandaag aan heb zijn donkerblauw, zwart & wit. Het jasje heeft leren details, een gouden zipper rondom en hele mooie pasvorm.

ootd3

Onder het jasje draag ik een witte tanktop, een bikerlegging en mijn New Balance sneakers waar ik praktische in woon :). NB sneakers lopen hemels!

ootd5

Hier een shot van de look of the day. Kinda bikerchick achtig lately een echte Kim outfit. Niet teveel poespas maar ook zeker geen Plain Jain.

lotd

En dan taada, the face of the day. Minimaal make-up, hoepeltjes, donkerrode lippen & een messy bun. Als ik mijn haar in een knot heb vind ik het de ideale gelegenheid om een mooi opvallende lipstick te dragen. Op een of andere manier vind ik het met m’n bosje (tegenwoordig blonde) krullen snel too much. Dat is ook wel echt kenmerkend voor mijn stijl.. ik doe niet aan too much.