Make-up misser: too much blush


tmb Collage.jpg

Een week of twee geleden poste ik het artikel make-up blunder ‘concealer gone wrong‘. Vandaag nog een make-up misser/flater/blunder ‘too much blush’.

Ik heb me hier ook aangebrand toen ik net met make-up begon. Met de foute kwast lekker heel mijn wang vol kliederen  O M G #Fail ! Ik zag er geschokt en goedkoop uit. Het is best moeilijk hoor, er is namelijk een dunne lijn tussen rosy doll-like blush en teveel blush.

tmb.jpg

Wanneer je teveel blush op hebt ziet heel je gezicht er rood en flushed uit. En best fake, dat is het laatste wat je wilt er fake uit zien

tmblilo.jpg

Ik denk dat er twee redenen zijn waarom er teveel blush aangebracht wordt. Eén, door het gebruik van de verkeerde kwast. Hierdoor breng je op een te groot oppervlak blush aan. Twee, de blush en/of kwast zijn van slechte kwaliteit. Als dit het geval is lijkt het vaak net of er geen blush wordt aangebracht, terwijl je laag op laag aanbrengt.

Tip: gebruik de juiste kwast en blush met goede pigmentatie!