Mascara Battle: Miss sporty Vs. Maybelline


Battle of the mascaras.jpg

Vorige week stond ik op het punt om twee nieuwe mascara’s te kopen in de 1+1 actie van Etos. Ik gebruik al een tijdje de illegal length van Maybelline maar ben hier niet zo tevreden over. Na een goede review te hebben gelezen over de miss sporty mascara’s besloot ik deze te kopen. In dit artikel vergelijk ik de miss sporty mascara’s ten opzichte van de Maybelline mascara.

Zonder mascara.jpg

 Hier zie je mijn wimpers zonder mascara.

illegale length.jpg

Hier heb ik illegal length aangebracht.

ILLL.jpg

Million dollar lashes.jpg

 Hier heb ik lash millionaire aangebracht.

Lash millionare.jpg

3D effect.jpg

Als laatst bracht ik Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic mascara aan.3dd.jpg

Het verschil is niet erg groot maar ik ben van mening dat beide Miss sporty mascara’s beter zijn dan illegal length van Maybelline. De Miss sporty mascara’s kosten maximaal 4 euro per stuk terwijl illegal length €14,99 kost!

De fijnste van de twee Miss sporty mascara’s is toch wel de laatste Studio Lash 3D Volumythic. Het borsteltje is gebogen waardoor het de wimpers makkelijk een krul geeft. Ook brengt je snel veel mascara aan zonder dat het klontert.

Tot 21 mei is de 1+1 Etos actie nog geldig mocht je deze mascara’s willen scoren.