Maybelline Baby Skin tegen zichtbare poriën review


BabySkin
Hello lieve lezers! Ik was een paar dagen MIA maar ik ben weer waar ik hoor te zijn.. bloggende op bestyoubeauty :)

Het artikel van vandaag gaat over een nieuw product van Maybelline. Baby skin, instant pore eraser. De Baby Lips kennen we onderhand wel maar de Baby Skin is gloed nieuw. Het ziet er net zo adorable uit als de Baby Lips. Het tubetje is baby blauw met hot pink letters, love it!

Ik ben dol op Maybelline producten. Het is betaalbaar en doet bijna altijd wat het belooft. De Baby Skin doet de volgende belofte: een gave porie loze huid, baby skin. Wanneer ik BB Cream gebruik of de fit me stick dan ben ik altijd tevreden over de dekking en tint. Het enige wat ik wel als storend kan ervaren zijn de duidelijke grove poriën rondom m’n neus.

VBBBYSKN

Baby Skin biedt de oplossing. Een lichtgewicht primer die je poriën voor het oog laat verdwijnen. Het is een transparante substantie, vrij dik maar zacht en smeert zo soepel als boter. Je hebt maar een paar drupjes nodig om het over het gehele gezicht aan te brengen. Het heeft echt siliconen-gevoel waar mijn voorkeur naar uitgaat als het op primers aankomt.

Wat ik wel opmerkte als minpunt is dat de foundation iets meer uitgesmeerd moet worden wanneer je de Baby skin als basis hebt aangebracht.

INGBBYSKN

Only for adults haha leuk dat ze dat erbij zetten het ziet er ook te schattig uit! Persoonlijk vind ik Baby Skin een geweldige toevoeging aan mijn everyday make-up. Mijn poriën zijn duidelijk minder groot en mijn huid ziet er in z’n geheel veel gaver uit. Laat dit nu precies zijn wat ik miste in mijn make-up stash. Een betaalbare, fijn aanvoelende primer die mijn poriën minder groot er grof eruit laat zien. Het geeft je werkelijk waar een baby huidje! Hoe heb ik ooit zonder gekund?

Baby Skin is nog niet te koop in Nederland je kan het wel online bestellen.

Hoe ga jij om met grote poriën?