My everyday make-up routine


Daily make-up

Ik vind het altijd leuk om in mijn vriendinnen hun everyday make-up tas te snuffelen. De make-up producten die dagelijks gebruikt worden zijn meestal de beste. Je grijpt er ieder keer weer naar terug waaruit ik kan opmaken dat je er meer dan tevreden over bent.

Vandaag laat ik zien uit welke producten mijn daily make-up routine bestaat. Ik heb 9 beauty producten waar ik niet zonder kan/wil op een rijtje gezet. Dit zijn mijn make-up “tools” die ik iedere dag inzet, om ik mijn favoriete fresh faced look te bereiken:

1. Hema wenkbrauwpotlood donkerbruin
2. Maybeline Fit me stick Soft honey
3. Essence eyeliner 
4. Essence mascara maximum definition // te koop bij Kruidvat&Trekpleister
5. Maybeline illegal length
6. Absolute nude catrice te koop bij // Kruidvat &Trekpleister
7. Catrice concealer // te koop bij Kruidvat&Trekpleister
8. Lancome fever shine lipstick // te koop bij Douglas
9. Sunkissed gaint bronzer // te koop bij Primark

Uit welke producten bestaat jouw daily make-up routine?