Nail it Sunday: a whisper of spring *NIEUW*


whisperofspring2

Essence heeft een nieuwe nagellak lijn! De naam is ‘ Essence the gel nail polish. Tal van nieuwe nagellak kleurtjes passend bij zowat iedere gelegenheid. Daar stond ik dan voor het nagellak-schap.  Welke gaat het worden? Ik had er twee in mijn hand en las de namen van de lakjes. Een van de lakjes had een super toepasselijk naam.. A whisper of spring. De keuze was gemaakt.
whisper3

Essence the gel nail polish a whisper of spring is een pastel paars/ lila/ lavendel kleurtje. Een lichte kleur die heel fris oogt op je nagels.

whisper5

Over de kleur ben zeer te spreken. Gewoon een mooie simpele lila kleur die subtiel toch een statement maakt. Betreft de gel.. ik vind niet dat dit lakje een gel look heeft. De finish is voor mij hetzelfde als bij mijn andere (niet gel) essence lakjes. Vooral in vergelijking met mijn P2 gel look polish, komt deze van essence niet eens in de buurt van het gel effect.

Ik ben hartstikke fan van essence nagellak. Ze hebben altijd de laatste trends op nagellak (en make-up) gebied. En hoewel ik niet weg ben van ‘the gel nail polish’ vind ik dit kleurtje wel helemaal geweldig.

 

Essence the gel nail polish a whisper of spring kost €1,69 is o.a hier te koop.