Nail it Sunday: Drama Queen {Teal}


DramaQueenAstor1

Teal, een kleur waarbij meteen 1 woord in mij opkomt.. fancy! Het is een diepe groene kleur die heel sjiek oogt. Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan deze kleur, is dat het niet perse seizoen gebonden is. Of het nu zonnige is of regent teal kan altijd. Deze nagellak is van Astor in de kleur ‘Drama Queen’.

DramaQueenAstor2

Op de bovenste foto zie je de nagellak met flits. Op deze foto zonder flits de werkelijke kleur, diep groen met blauwtinten. Ik heb twee laagjes nagellak op nagels om te dekken en voor optimale intensiteit van de kleur.

DramaQueenAstor3

Astor Prefect Stay ‘Drama Queen” heeft een mooie glans dankzij de Gel Shine finish. Ook belooft het wel tot 10 dagen op de nagels te blijven.

DramaQueenAstor4Ik vind dit een erg fijne lak en super mooie kleur. Ik ben hartstikke blij dat ik deze teal nagellak van Astor aan mijn stash heb toegevoegd.

Astor Perfect Stay Gel shine in de kleur Drama Queen is o.a. hier te koop voor nog geen €2,00.