Nail it Sunday: NYC Permanent P I N K


NYC PermanentPink1 Het eerste wat ik dacht, toen ik het eerste laagje NYC 109 Permanent Pink lakte is ” ik dacht dat ik alle soorten roze nu wel had”. Zoals iedere girly-girl, i love me some PINK. Barbie pink, Hot pink, oude roze, zacht roze, nude roze. Noem ‘t en ik heb ‘t.
NYCpermanentpink4 Onder welke noemer valt deze kleur roze hmmm… roze-koek-roze hahah. Ja echt, het lijkt sprekend op de fondant kleur van mijn favo lekkernij, roze koek!
NYC5 En wauw wat is dit lakje dekkend! Na 1 laag heb je al een volledig gedekte nagel, top. Ik heb hier wel 2 laagjes op omdat ik dan zeker weet dat het een aantal dagen goed blijft. De belofte van deze NYC nagellak lijkt te kloppen. Met deze lak lijken je nagels fresh from the nail salon. Super mooie hoogglans en wat blijft het lang (ik zit op dag 4) op je nagels zonder te chippen.
NYCPermanentpink3

Ik ga dankzij dit lakje, vaker NYC lakjes kopen. Deze nagellak is mij boven verwachtingen goed bevallen. I want M O R E :D

NYC Expert Last Nailpolish 109 Permanent Pink kost €2,99 en is o.a. hier te koop.

 

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?