Nail it Sunday: P2 Cute Girl!


P2nagellak3
Ooit van P2 gehoord? Is het antwoord nee? Your missing out gurl! Luxe uitziende cosmetica die super scherp geprijsd is. Ik kwam dit geweldig make-up merk tegen tijdens mijn shopsessie in Oberhausen. In de duitse ‘kruidvat’ DM (volledige DM shoplog zien klik hier). Ik moest mezelf echt even pinchen, droom ik?!

Een van de P2 items die linea recta mijn mandje inging is deze ‘P2 Volume Gloss Gel look polish’. Een nude tint waar ik persoonlijk niet genoeg lakjes van kan hebben. Dit lakje heet ‘cute girl’. En cute is het zeker.

P2 nagellak1
Waar ik echt het meest over te spreken ben is de gel look. Twee laagjes van dit lakje en je nagels zijn niet te onderscheiden van nagelsalon gel nagels!

P2nagellak2
P2 Cute Girl is op dit moment mijn favoriete nagellak. Een prachtig overal bijpassende kleur met daarboven op een super mooie gloss finish, love it!

Ken jij P2?