Nail it Sunday: Revlon Bare Bones..


Revlon1

Revlon is een nagellak merk die je nog niet voorbij hebt zien komen op Bestyoubeauty. Ik spotte het een paar weken geleden al bij Big Bazar. Maar voor 2,99 per stuk heb ik de lakjes toen, toch niet gekocht. Wat heel goed uitkwam toen ik de Revlon lakjes zag liggen bij Action!

revlon3

Revlon is bekend cosmetica merk. Wat maakt dat ik toch wel wat verwachtingen heb van de ‘Revlon Colorstay Nailpolish’. Het flesje ziet er ziet er redelijk uit. Niet heel speciaal maar wel een ideaal formaat.

De kleur van deze lak is ‘bare bones’. Een neutraal, beige/creme tint. Omdat het zo’n lichte kleur is was ik meteen benieuwd naar de dekking.  Na het eerste laagje wist ik het meteen, dit worden een paaar laagjes. De dekking is namelijk niet zo best. De lak is waterig wat het lakken van je nagels iet wat moeilijker maakt.

revlon4

Maar na 3 laagjes heb je wel wat. Intens neutrale nagels met een subtiel glansje. Door de meerdere lagen chipt de nagellak niet snel en blijft het tot wel 5 dagen mooi op je nagels.

 

Revlon Bare Bones kost €1,- bij action.

 

By the way, is het je opgevallen dat ik een nieuwe lay-out heb :)