Nail it Sunday: Rimmel Burgundy Flirt!


RimmelBurgundyFlirt1

Afgelopen herfst was burgundy ‘de’ kleur. Op de lippen, nagels en zelfs qua kleding. Burgundy is ook wel een ultiem herfstkleurtje, als het op kleding aankomt. Want mooie dieprode nagellak of lippenstick is tijdloos.

Rimmelburgundyflirt2

Rode nagels, ik houdt ervan. Maar dan wel donkerrood. Zelf ben ik niet zo van vel rood, oogt mij iets te snel ordi. Deze Rimmel Lasting finish Pro 390 Burgundy Flirt is precies de roodkleur waar ik verliefd op ben. Het is vrouwelijk, classy en zeker ook flirty!

De lasting finish pro is echt een geweldige lijn nagellak van Rimmel. Het flesje is robuust maar tegelijkertijd verfijnt, de kwast oehhh die is ideaal! Het bedekt in één veeg heel mijn nagelbed en de kleur is meteen intens.

Rimmel_burgundy_5

Deze en de onderstaande foto heb ik met de flitser aangemaakt. De kleur licht dan een paar tinten op maar in werkelijkheid is de tweede foto het meest accuraat.

Mocht je je afvragen wat die groeven in mijn nagels zijn, dat komt door een niet zo snugger ‘nagelstudio’ dametje. Ik wilde mijn nagels een poos geleden in de stiletto vorm hebben. Ik, hup naar de nagelsalon. Daar ging madam in kwestie helemaal los met allerlei machientjes en apparatuur.

Vond het al een beetje ‘too much’ en vroeg of al dat gereedschap niet voor kunstnagels bedoeld is. ” Nee, nee kan gewoon” kreeg ik als antwoord. Niet dus! Anyway sinds dien doe ik voor het lakken eerst een laagje ‘ridge filler‘ op. Maar de groeven zijn er al bijna uitgegroeid.. almost.

Rimmel_burgundy_flirt3

Terug naar de nagellak. Rimmel Londen Lasting Pro is een geweldige nagellak. Dekt snel, droogt snel en blijft tot wel (Niet 10 zoals op het flesje staat, in iedergeval niet bij mij) 5 dagen goed zitten.  Dit is 1 van mijn staple pieces als het op nagellak aankomt. Love it <3

Rimmel 390 Burgundy Flirt heb ik voor €2,00 gekocht en is o.a. hier te koop.