Nail it Sunday: Rimmel London Peachella


Peachella1Dit lakje is so me! Ik vind alles leuk aan Rimmel Lonodon (Rita Ora) Peachella. Het flesje is met een leuk flowerprintje erop super cute. De kleur – heerlijk zacht perzik. En de naam: Peachella ella ella e e :D Ik crush echt hard op dit lakje.
Peachella5
Dan het praktische aspect van een nagellak, de aanbreng. Het kwastje is kort met precies de juiste breedte. Met 1 veeg bedekt het mijn gehele nagelbed. De kleur is licht maar desondanks dekt het volledig wanneer je twee laagjes aanbrengt.
peachella2
Ik moet zeggen dat ik de hele ‘color fest by Rita Ora’ collectie geweldig vind.  Er zit niets tussen wat ik niks vind.
peachella3
Peachella is peachy :) met roze/oranje tinten. Een mooi pastel kleurtje voor de aankomende lentedagen en natuurlijk aankomende summertime!
Peachella4Rimmel London 408 Peachella kost €4,00 en is o.a. hier te koop. Ook handig om te weten is dat Rimmel vaak 1+1  gratis acties heeft waardoor je de lakjes voor de helft van de prijs kan scoren ;)

Heb jij al een ‘color fest by Rita Ora’ lakje aan je nagellak stash toegevoegd?