Nail it Sunday: Rimmel Wild Orchid


Rim2 Op zondag weet je wat je kan verwachten op BYB. Namelijk een ‘Nail It Sunday’. Er komt van alles langs maar toch meestal bugdet lakjes zoals Max van de action of Essence.

Meestal vind ik het verschil tussen ‘merk’ en budget lakjes

te klein en dan is mijn keuze snel gemaakt. Maar vandaag kom ik daar even van terug. Dit lakje van Rimmel Londen Lasting Finish Pro bewijst me toch even het tegendeel!

rim3 Het flesje alleen al ziet er super sjiek uit. Aan de grote kant, vierkant van stevig glas met een lak zwarte dop.

rim6

Het kwastje is, zoals ik verwachte van dit luxe uitziende lakje van top kwaliteit! Hij is ietsje breeder dan de gemiddelde nagellak kwast. In 1 veeg bedekt dit kwastje mijn hele nagelbed, ideaal.

rim4

En dan de kleur. Nog iets waar ik enorm over te spreken ben. Het lakje heet ‘Wild Orchid’ maar de kleur doet mij eerder aan lavendel denken. Het is een mooi intens maar tegelijkertijd ook lief lila/licht paarse kleur.

rim5

Ik vind de naam van deze lijn van Rimmel ‘Lasting Finish Pro’ helemaal kloppen. Als je nagels lakt en je kijkt naar het eindresultaat dan zou je zo denken dat het door een ‘Pro’ is gedaan. Wat ik daarmee bedoel te zeggen is dat je nagels er zo mooi uitzien dat het lijkt dat je naar de nagelsalon bent geweest. En het blijft ook nog eens zeker 5 dagen perfect zitten!

rim7Rimmel 370 Wild Orchid bevat 13.3 ml nagellak en kost hier maar €2,39.