New in: Floral Print Bomberjack


Floral print, je moet er van houden. Het bloemetjes-motief heeft lange tijd een duf en oubollig imago gehad maar daar is de laatste seizoenen verandering in gekomen. Floral is tegenwoordig alles behalve boring. Het is zelfs hot, trendy en fun!

Een paar weken geleden ontstond bij mij een nieuwe obsessie.  Het vinden van dé Floral bomberjack! Ik liet dit al doorschermen in het artikel over mijn GirlCrush Jennifer Lopez. En ik had beloofd, wanneer ik m’n Floral jack had gevonden ik dit zou delen.

Mijn zoektocht begon op het internet. Ik surfde me suf maar kon niet vinden wat ik in gedachten had. Dan maar de stad in duiken. Ik ging winkel in winkel uit. Af en toe vond ik iets wat erop leek maar ieder keer was het toch net niet. Mission ‘find cute floral bomberjack’ not accomplished.

De dag dat ik even niet mijn obsessie bezig was,  was daar het moment.. ik zag mijn floral jack hangen. Aaaaah ein-de-lijk! De satijnen, floral bomberjack die ik al weken zoek, hangt daar maar gewoon te hangen. En dat ook nog eens in een winkel waar ik het, helemaal niet had verwacht. Een winkel waar ik zelfs nog nooit kleding heb gekocht!

Het stoere van een bomberjack in combinatie met floral print maakt dit echt een jasje voor mij. Ik hou van mix en match als het op mijn kledingstijl aankomt.

Ik combineer dit jack met een effen tanktop en skinnyjeans zodat het jasje de eye-catcher is. Met dit soort jasjes hou ik er wel rekening mee dat het gauw to much kan worden.

De stof van het jasje is silky waardoor het mooi soepel valt. Het is een lekker luchtig jasje, perfect voor de warme lente dagen.

De floral bomberjack in een maatje S heeft een fijne lengte. Als ik het open draag valt net over mijn heupen. Draag ik het dicht dan heeft het een mooi korte lengte, net boven de bips :)

Dit floral bomberjack is te koop in twee kleursamenstellingen. Benieuwd waar ik het jasje heb gekocht en wat het kost? klik dan hier!

 

Wat is jouw trend obsessie van dit seizoen?