New in: HiRise Deluxe Cradle Zilver


 

HighRise2

 

 

Onlangs heb ik de nieuwe iphone6S gehaald. En bij een nieuwe telefoon horen ook nieuwe accessoires.  Screen protector, telefoonhoesje(s) en daar houdt het voor sommige op. Maar voor iemand als mij die een gadget freak is niet. Ik hou van nieuwe high-tec snufjes (die je leven weer een stukje makkelijker maken).

Hier zie je de HiRise een luxe oplader standaard voor de iPhone en iPad. Een stijlvolle telefoonstandaard die het mogelijk maakt je telefoon of tablet handsfree te bedienen en daarnaast je telefoon oplaad. De HiRise is verkrijgbaar in meerdere kleuren te verkrijgen.

HighRise1

 

Ideaal voor facetime, skype en snapchat video’s. Maar waar ik het vooral voor gebruik is als standaard voor het slapen gaan. De Hirise heeft een mooi plekje op mijn nachtkastje waar ik mijn iphone oplaad. Als ik een appje binnen krijg of gebeld word hoef ik de telefoon niet te op te pakken maar kan ik met deze standaard meteen zien wat er op mijn scherm gebeurd, super handig!

De Hirise deluxe is te koop bij GSMpunt. Een webshop waar je allerlei soorten hoesjes kunt vinden voor iedere telefoon van van Iphone6s tot Galaxy A5 hoesjes, eigenlijk alles wat je zou kunnen zoeken als het telefoon accessoires aankomt. Neem gauw een kijkje op de website!