New in: Spring essentials 2014


Ondanks het feit dat ik voornamelijk over beauty blog, ben ik een fervent fashionlover. Ik volg niet iedere trend klakkeloos maar ik ben meestal wel op de hoogte van de fashion yay’s en nay’s..

Ik hou van afwisseling ook in mijn kleding. De ene keer loop ik in een ‘huispak’ rond en de andere keer in 6 inch heels, blazertje en skinny jeans. I’m every woman its all in me hihi!

Dankzij het lekkere weer van de afgelopen dagen vond ik het niet meer dan logisch om een aantal ‘Spring essentials’ aan mijn garderobe toe te voegen. Zie hieronder mijn aankoopjes..

Ik wil als sinds forever een leuke parka. Ik hou van casual wear en ik hou van legergroen. Dit maakt deze parka het ideale tussen-jasje die je makkelijk over een outfit gooit.

Dit jasje van de Only heb ik besteld op Zalando.nl thanks to Rosa van missbeautypassion ! Ik ben de gelukkige die 50 euro Zalando tegoed heeft gewonnen! Ik ben helemaal weg van deze parka, het zit als gegoten. Het valt op mijn heup en bedekt net mijn bottocks, ideaal!

Ook kocht ik een opvolger voor mijn huidig (versleten) leerjasje. Een stoere bikerjack kan niet ontbreken in mijn kast, ik kan niet meer zonder.

Dit zijn de shirts die ik heb gekocht. Het bovenste shirtje is in jungle fever print, daaronder een mint groene top en dan mijn fave het bekende Rollingstones shirt.

Ook wilde ik al een tijdje een galaxy shirt en deze kocht ik ook nog van het Zalando tegoed. Verder heb ik deze kettingen gekocht en een licht blauwe jeans en lilac vestje.

Dit zijn voor nu mijn ‘spring essentials’. Ik kan niet wachten tot ik ze allemaal gedragen heb in het lekkere zonnetje.

Welke spring items heb jij laatst aan je garderobe toegevoegd?