Nieuwe wekelijkse topics op BYB


schema4

Een week of tien geleden introduceerde ik het eerste vaste topic ‘nail it sunday’ op Bestyoubeauty. Nu 10 weken verder lijkt een vast topic fijn te werken. Als lezer weet je dat je iedere zondag op byb een nieuw nagellakje kan ontdekken.

Daarom heb ik besloten om meer wekelijkse topics in te voeren. Structuur en regelmaat kan nooit kwaad. Het is niet zo dat het een heel strak regime wordt. Ik wil nog wel af kunnen wijken als ik ‘bevlogen’ raak met inspiratie. Dat is nou het mooie van een eigen blog. Ik bepaal dat, samen met mijn lezers.

schema5.png

Wekelijkse schema

Maandag: Beauty review

Dinsdag: –

Woensdag: Woensdag weetjes

Donderdag: Inner beauty

Vrijdag:

Zaterdag: Filmpje!

Zondag: Nail it Sunday

Ik heb vier dagen ingevuld maar er staan nog twee dagen open waarvan ik er nog 1, graag invul. Hierbij heb ik jouw hulp nodig! Van welk topic kan jij geen genoeg krijgen? En zie je graag wekelijks terug op Bestyoubeauty? Er is maar 1 voorwaarden waaraan dat topic moet voldoen en dat is : het moet te maken hebben met inner of outer beauty.

Let me know!

x