Resultaat: Single lashes Catrice


Single lashes

Wat ben ik blij dat ik niet heb opgegeven! Al wekenlang stoei ik met nep wimpers, het wilde maar niet lukken. Ik kreeg die krengen niet netjes opgeplakt zonder gewond te raken lol.

Ik heb het dan wel over de, ja hoe noem je dat.. de hele rij wimpers. Ach je weet vast wel wat ik bedoel. Ik wilde het over een andere boeg gooien en kocht de Single lashes van Catrice hier te zien in m’n meest recente shoplog.

Vol goede moed begon ik aan deze klus. In het begin was het een beetje stuntellen en uitproberen maar dat duurde niet lang. Voordat ik het wist plakte ik de ene na de andere single lash zonder moeite op. Yassss eindelijk Bami lashes!!

Single lash2.jpg

Het ziet er volgens mij natuurlijk uit en daar gaat ook mijn voorkeur naar uit. Ik heb geen mascara gebruikt,vond het resultaat al stunning genoeg. Mocht ik een feestje hebben of gewoon voor het wauw effect willen gaan dan zou ik wel mascara op doen.

Lash3

Nadat de lijm was opgedroogd was er geen spoor meer te bekennen, die weg kon geven dat ik fake lashes in..op had.

Lash5.jpg

Ik heb de proef op de som genomen. Met de lashes op ben ik naar een vriendin gegaan, was benieuwd of het haar op zou vallen. Na een uur keek ze me van heel dichtbij aan en zei ze ‘Kim zijn dat jouw wimpers of heb je nepwimpers in?’. Mission accomplished. Ze zien er echt natuurlijk uit!

Lash6.jpg

Deze single lashes zijn everything! Who needs mascara?! Oké ik loop een beetje hard van stapel maar ik wil al zolang mooie lange wimpers en nu heb ik ze eindelijk. Ik moet mezelf echt tegenhouden om ze niet all the time in te hebben, love it!

Oja, mocht je benieuwd zijn naar before pics van mijn wimpertjes m’n blog staat er vol mee :D