Review: Chanel powder blush in 79 Rouge


chanel-blush-rouge.jpg

Er zijn twee dingen waar ik geen genoeg van kan krijgen. Oké er zijn meerdere dingen waar ik geen genoeg van krijg. Eigenlijk zijn er een heleboel.. Kim stop. Je bent gewoon hebberig hehe :p

Ik dwaal af. Wat ik vandaag met je wil delen is mijn voorliefde voor blush en mijn harde crush op Chanel <3 . Deze twee dingen heb ik samengevoegd en heb een Chanel blush gekocht Yayy!

Nu ik dit artikel tik besef ik mij, dat dit volgens mij het eerste ‘high-end’ product is die ik op Bestyoubeauty review. Ik hou van labels en merken maar als het op make-up aankomt vind ik de budget producten vaak net zo goed. Dat is waarschijnlijk de reden.

chanel2.jpg

Dit is de verpakking van de Chanel Joues Contrast. Strakke lijnen met witte letters, zwart achtergrond en een gouden afwerking. Typisch Chanel, loves it.

Chanel4.jpg

De blush is inclusief spiegel, kwastje en fluwelen hoesje. Het kwastje is heel fijn. Het heeft lange zachte haren die de blush goed verdeeld over je cheeks.

chanel3.jpg

Om even heel eerlijk te zijn.. dit doosje is waar ik het voor heb gedaan :D . Strak zwart doosje met in het wit het wel bekende Chanel logo.

chanel5.jpg

De pigmentatie is crazy goed! De kleur 79 Rouge is een diep rood kleurtje met mini gouden shimmers. Ik zal de blush nog terug laten komen in een Face of the Day.

Chanel Joues Contrast Powder Blush 79 Rouge kost €36,00 en is o.a hier te koop.

 

Have a nice week!

x