Review: Dr. Hauschka rozencreme light


Dr1 Als het op huidverzorging aankomt ben ik nogal laks. Mijn huid vraagt namelijk niet zichtbaar
om verzorging. Ik heb geen droge huid maar ook geen vettige huid. Wat maakt dat ik vaak vergeet om een crèmetje op te smeren. Toch probeer ik mijn huid goed te hydrateren en de afgelopen maanden heb ik dit gedaan met de Dr. Hauschka Rozencrème light.

dr3 De rozencrème van Dr. Hauschka heeft een samenstelling die bestaat uit heilzame plantenextracten zoals rozen, heemst en wondklaver. Deze ingrediënten versterkt de huid en geeft haar nieuwe energie. Ook bevat de crème advocado, sesam & amandelolie en deze houden het vocht gehalte van de huid op peil.

dr4 De crème voelt licht aan. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, ik ben zelf niet zo van de romige dikke crème. De geur is prettig het ruikt subtiel naar rozen, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Het instant effect is een zachte huid.

Ik ben zeer tevreden over deze rozencrème light. Het is prettig in gebruik, trekt snel in wat maakt dat ik mij snel naar het insmeren kan opmaken. Prima gezichtscrème voor iedere dag!

Dr. Hauschka Rozencrème Light bevat 30 ml product kost €21,95 en is hier te koop.