Review: Electrische wimperkruller {Lash Curler}


Lashcurler1

Gemak dient de mens. En daarom ben ik dol op gadgets. Het zijn hulpmiddeltjes die het leven makkelijker maken. Daarom kocht ik deze elektrische lash curler. Want tot op heden ga ik dagelijks met een traditionele wimperkruller in de weer. Tijd om daar verandering in te brengen.

lashcurler2

Dit is de elektrische wimperkruller wat kwa vormgeving veel weg heeft van een vulpen. In het midden zit een schuifmechanisme wat tevens de aan en uit knop is. De huls is verschuifbaar want de kruller werkt op een AAA batterij.

lashcurler6

Een close up. Je ziet de hittekop met daaronder een hitte-indicator lamp. Deze kleurt groen wanneer de wimperkruller warm wordt.

lashcurler3

Na ongeveer 30 seconden verander temperatuurgevoelige indicator (hierboven afgebeeld) van een groene kleur in geel. Dit geeft aan dat de Lash Curler klaar voor gebruik is.

Lashcurler4

Het gebruik is het simpel en veilig. De electrische wimperkruller wordt goed warm maar niet heet, wat maakt dat je je niet makkelijk zal bezeren. Met de goed verwarmde kruller ga je aan de slag. Je plaatst de verwarmde kop tegen de aanzet van je wimper. Houdt de kop ongeveer 8-10 seconden vast met een licht opwaartse druk.

Metzonder

Het resultaat: niet verbluffend maar wel zichtbaar. Links mijn rommelige wimpertjes zonder de Lash Curler. Rechts de wimpers gekruld met de Lash Curler. De wimpers zijn zichtbaar, gespreid en hebben een krul. Ik moet er wel bij vermelden dat het even aanpoten is met deze beauty gadget. Maar dat heb ik zeker over voor mooie gekrulde wimpers!

Ik heb het voor deze review zonder mascara getest maar het kan natuurlijk ook met.

De Beauty Essential Lash Curler kost oorspronkelijk 12,99 maar ik kocht het hier voor maar €1,00!!

 

Krul jij je wimpers, zoja hoe?