Review: Gelspray Hegron voor alle haartypen


Gel Spray1

Gel is een haarproduct waar ik zelden tot nooit gebruik van maak. Ik heb er niet de beste ervaring mee dus dat is waarschijnlijk de reden dat ik het vermijd. But that was then and this is now. Met de know how betreft haarproducten die ik nu in huis heb besloot ik mij weer een keer te wagen aan gel. Maar deze keer is de spray vorm, gelspray.

Beton GelSpray van Hegron om precies te zijn. De belofte: combineert langdurig resultaat van gel met het gemak van een spray – extra volume – microfijne verneveling.

Gelspray2

En dan de ingrediënten. Ik was meteen erg blij met het beperkt aantal.Uit ervaring weet hoe minder des te beter. Waar ik oplet is parabeen en sulfaat. Deze vermijd want ik weet dat het mijn haar geen goed doet, gelukkig bevat deze gelspray deze ingrediënten niet.

Gelspray3

De gelspray is super vloeibaar. Ik kon het amper vastleggen maar op de foto hierboven zie iets van 3 sprays. Het is waterig en lichtjes sticky.

Gelspray4

Het begin resultaat. Over mijn hele (vochtig) haar heb ik 6 keer gesprayt en m’n haar gekneed. Op dat moment zag ik niet zoveel maar na een minuut of 10 zag ik de krullen clumpen, definitie vormen en ik zag volume onstaan (yasss). Ik had het niet verwacht maar het resultaat is verbluffend!

Gelspray5

Zoals je hier kan zien, de krul zit er in. Het is bouncy, vol en flexibel! Dit terwijl gel mijn haar meestal hard en crunchy achterlaat. Ik ben echt super te spreken over de Hegron Beton gel spray. Het is in 1 woord geweldig!

 

Hegron GelSpray kost 1,79 en is hier te koop.