Review: Haar Mayonaise


Haar Mayonnaise.jpg

Sinds ik mijn haar heb geblondeerd, ben ik mij er bewust van dat ik m’n haar extra moet verzorgen. Ik ben opzoek gegaan naar voedende haar maskers. Tijdens mijn zoektocht  ben ik ‘Hair Mayonnaise’ van het merk Organic Roots Stimulator tegen gekomen en heb ik deze gekocht.  Het is een masker voor beschadigt haar.

myo.jpg

Zoals je kunt zien ziet het er ook echt uit als mayonaise. Het ruikt er alleen niet naar, het ruikt eerder naar bodylotion vind ik. De kleur is oranje-gelig en er zitten donkere stippen in.

haarmayo.jpg

De substantie is dik en romig. Wat meestal een goed teken is want dat maakt meestal dat de masker extra voedend is. Het werkt heel simpel. Je wast je haar en brengt hierna de haar mayonaise aan. Deze laat je een kwartier in werken het liefst afgedekt met folie of een badmuts. Vervolgens spoel je het uit en style je je haar als gewenst.

Ik gebruik dit product nu 4 weken en ik heb er erg over te spreken. Het is een voedende masker die je haar gevoed en glanzend achterlaat. Het enige nadeel is, dat de haar mayonaise sulfaten bevat maar hier merk ik gelukkig vrij weinig van.

De ORS Hair Mayonnaise bevat 454 gram aan product en kost €6,95 het is o.a. bij Trekpleister & Kruidvat te koop.