Review: Jewelry / Make-Up Box


Jewelerybox1

Ik hou van een goeie deal. Laten we daarmee beginnen. Als ik iets weet te scoren voor de laagst mogelijke prijs dan kan ik daar oprecht happy van worden. Hoewel ik word sowieso happy van shoppen maar dat terzijde.

Deze juwelendoos had ik al een poosje op het oog. Mijn dagelijkse accesoires stouwde ik tot voor kort weg in allerlei doosjes en boxjes. Verre van overzichtelijk. En met deze sieraden opberger heb ik dat ‘probleem’ makkelijk opgelost.

jewel3

Tada! Dit is de jewelry/make-up box. Een ruime acrylic twee-laden organizer. Ideaal om je everyday accesoires ( horloge, armband, ring, oorbellen etc.) of make-up netjes maar toch zichtbaar op te bergen.

jewel2

In de bovenste lade heb ik mijn zilveren accessoires die ik het meeste draag. En in de onderste vind je mijn favoriete gouden items.

jewel4

Wat heel fijn is aan deze box is dat het acrylic materiaal stevig is. Dus ook de wat zwaardere sieraden kan je er makkelijk in kwijt. Maar het allerleukste vind ik toch wel dat je deze beauty voor €2,99 kan scoren bij action terwijl hij al tijden voor €6,99 te koop is bij Xenos!

Dit kan je eigenlijk geen goeie deal meer noemen, dit is een steal!

 

Wat voor jewelry box heb jij?